Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Byggmax hyllar hjälpsamma hemmabyggare

Publicerad: 15 april 2020, 09:40

När många sitter hemma i karantän passar bygghandelskedjan på att kampanja.


Ämnen i artikeln:

ByggmaxFCB Fältman & Malmén

När många befinner sig hemma i karantän har bygghandelskedjorna de senaste veckorna varit offensiva i sin annonsering. Nu lanserar Byggmax en ny kampanj där man vill hylla de hemmafixare som hjälper varandra online. I kampanjen informerar de även om hur man kan beställa hem olika byggvaror. Kampanjen är framtagen av nya byråpartnern FCB Fältman & Malmén i samarbete med Byggmax inhousebyrå och produktionsbolaget Giants & Toys.

– Vi befinner oss i ett läge där vi som företag måste ta vårt ansvar. Det är i situationer som denna som vi är extra stolta över våra värderingar och våra kundlöften. Hemleverans är ett av sätten som vi kan fortsätta ge Sverige den bygglädje som verkligen behövs, säger Sanna Westman, marknadschef på Byggmax.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.