Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

CDON rear ut rymdresa inför Black Friday

Publicerad: 25 november 2019, 14:12

CDON rear ut en rymdresa inför rea-dagen Black Friday.

Foto: Pressbild

Inför Black Friday gör CDON sin största kampanj någonsin – och rear ut en rymdresa.


Ämnen i artikeln:

CDON

I samband med förra årets Black Friday erbjöd CDON en äventyrsresa till Kilimanjaros topp under guidning av Renata Chlumska. 2016 fanns en Batmobile för försäljning till ett värde av 12 miljoner kronor. Inför 2019 års Black Friday, som äger rum fredag den 29 november, gör CDON en av sina största kampanjer någonsin och rear i samarbete med upplevelsetjänsten Go Dream ut en unik rymdresa. 

Ordinarie pris för kalaset går på 2 640 000 kronor, i samband med Black Friday ges 264 000 kronor eller 10 procent i rabatt på köpet.

LÄS MER: ”CDON gör om sitt varumärke – därför behåller de namnet” 

– På CDON vill vi att det ska finnas något för alla. Vi ville i år ge svenskar en unik möjlighet att göra något som många drömmer om – att ta sig ut i rymden. Enligt en undersökning som Norstat gjort på uppdrag av Lotto vill så många som var tredje svensk ut i rymden, och var tionde har det redan på sin bucket list. Det är förvisso långt ifrån alla som har råd med en sådan resa, men vi vill uppmärksamma att möjligheten att ta sig ut i rymden faktiskt finns, kommenterar Kristoffer Väliharju, vd på CDON, i ett pressmeddelande. 

Innan avgången till rymden kommer passageraren att få en tre dagar lång utbildning tillsammans med besättningen och få genomföra ett antal hälsotester. Efter att utbildningen och läkarundersökningarna är godkända kommer passageraren få ta sig till målet på 350 000 fot för att njuta utsikten av jordens blå kurva.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

CDON

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.