onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Charlotte Kalla släpper hudvårdsserie – Identity Works bakom designen

Publicerad: 1 oktober 2020, 11:44

Fokus på hållbarhet och etik har varit ledorden när Charlotte Kalla tagit fram en egen hudvårdsserie för Kronans Apotek.

Ämnen i artikeln:

Identity WorksKronans ApotekCharlotte KallaKampanjPR-kampanjReklamkampanj

JVC

Julia V. Caesar

julia.v.caesar@resume.se


Therese Lindgren, Isabella Löwengrip och så Charlotte Kalla. Nu lanserar längdskidåkaren en egen hudvårdsserie tillsammans med Kronans Apotek, och går därmed en liknande väg som många influencers tidigare gjort. Charlotte Kalla har enligt ett pressmeddelande varit med och utvecklat produkterna från start till mål. Ett stort fokus är bland annat hållbarhet, och att produkterna utvecklats på ett etiskt försvarbart sätt med så liten miljöpåverkan som möjligt. 

– Det har varit en spännande första tid med Kronans Apotek där jag har fått vara med att ta fram de här produkterna. Jag har lärt mig så otroligt mycket om hållbarhet och produktutveckling. Det är kul att folk äntligen får ta del av resultatet, säger Charlotte Kalla i pressmeddelandet. 

Bakom designen står Identity Works, som inspirerats av Charlotte Kallas skidspårmönster som syns på alla produkten. I och med arbetet med den nya hudvårdsserien förstärks samarbetet mellan Kronans Apotek och Identity Works, som tidigare designat andra produkter för apoteket. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev