Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Circle K släpper Tiktok-anpassad sommarlåt tillsammans med Pari

Publicerad: 9 juli 2021, 07:49

Pari består av artisterna Tacfarinas Yamoun och Allone Adote.

Foto: Circle K.

För att lansera sin nya sommardryck K-Freeze krokar Circle K arm med Warner Music och släpper låten ”Hela sommaren”. Nu hoppas drivmedelskedjan på en sommarhit.


Ämnen i artikeln:

Circle KKampanj

Circle K hörde av sig till musikbolaget Warner Music för att få hjälp att skriva den perfekta låten inför lanseringen av sin nya sommardryck K-Freeze. På önskelistan stod en somrig, rolig och Tiktok- anpassad låt. Valet föll snabbt på Pari, som består av artisterna Tacfarinas Yamoun och Allone Adote. Tillsammans med låtskrivaren bakom Tusses ”Voices”, Anderz Wrethov, har de nu lanserat ”Hela Sommaren”, som de kallar ”en tre minuter glädjefylld hyllning till den svenska sommaren”. Låten lanserades under torsdagen.

– Pari och Anderz fattade direkt vad vi ville komma åt. Ren och skär sommarglädje, med glimten i ögat. Något som gör en glad och som gör att man bara måste dansa. Resultatet har blivit över all förväntan, säger Elsa Lidholm, som ansvarar för sociala medier på Circle K i Sverige, i ett pressmeddelande. 

LÄS MER: Circle K ska göra omtag av kommunikationen – väljer BB Group

I pressmeddelandet beskriv hur Circle K snabbt insåg att låten var för bra för att bara användas i marknadsföringssyfte. Därför lanseras ”Hela Sommaren” som en vanlig låt på alla digitala plattformar. 

– ”Hela Sommaren” har potential att bli en riktig sommarhit, så det var en självklarhet att även släppa den brett på streamingplattformar. Vi hoppas och tror att både låten och dansen ska bli populär på TikTok, men det viktigaste är att den sprider sommarglädje till så många som möjligt, kommenterar Erika Söderlund, communication manager på Circle K Sverige.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

BerntzonBylund Communication Group:

My Söderholm 

Elin Bengtsson

Rebecka Davidsson

Adam Navér

Hannes Söderberg

Mårten Brink

Joachim Berntzon

 

Circle K:

Elsa Lidholm 

Erika Söderlund

Eva Österberg

Maria Philipson

 

Warner:

Robert Skowronski

Caroline Lundgren

 

Amanda Törner (tjänstledig)

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Circle KKampanj

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.