lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Coca-Cola har funnits i Jordbro i 25 år – hyllar människorna bakom varumärket

Publicerad: 8 juni 2022, 09:15

Coca-Cola Sverige går ut i en employer branding-kampanj där man lyfter fram medarbetarnas berättelser.

Ämnen i artikeln:

Coca-ColaEmployer BrandingNyheter

Alicia Price

alicia.price@resume.se


I 25 år har Coca-Cola haft kontor och produktion i Jordbro i Haninge, som har över 700 medarbetare. Nu går Coca-Cola i Sverige ut i en kampanj för att hylla medarbetarna; 100 voices. Där får medarbetare berätta om sin vardag på jobbet och hur man hamnade på Coca-Cola.

Berättelserna rör allt i från det första mötet med läsken, till hur man jobbar med teambuilding och att drömmen om en egen häst var vägen in till jobbet på Coca-Cola. Men framför allt lyft arbetsplatsen fram som en plats för att utvecklas och testa nya karriärsbanor. 

– Varje dag lämnar nära 1,5 miljoner liter dryck vår anläggning här i Jordbro och för att vi ska kunna förse hela Sverige med våra drycker så har vi över 700 fantastiska kollegor. Coca-Cola i Sverige är en samlingsplats för människor från hela världen med en otrolig bredd av kunskap, erfarenheter, yrkesroller och bakgrunder. 100 Voices är en hyllning till dem alla, säger Jenny Primér, chef för People & Culture på Coca-Cola Europacific Partners i Sverige.

En av berättelserna kommer från lagermedarbetaren Linn Karlsson.

– När jag började här som 18-åring hade jag ingen erfarenhet. Det är ganska häftigt att de vågade satsa på mig och i dag finns det få saker jag kan prata så mycket om som mitt jobb. Det är en plats att växa och lära sig på och har gett mig fantastiska möjligheter, säger hon och berättar att hon får många frågor om det hemliga receptet.

– Receptet får jag väldigt många frågor om, men har väldigt få svar. Men hemligheter ska ju vara hemliga, eller hur? 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev