Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Coca-Cola värvar svenska fotbollsspelare som ambassadörer

Publicerad: 28 april 2022, 08:35

Inför fotbolls-EM inleder fem svenska elitfotbollsspelare samarbete med Coca-cola och blir ambassadörer för läskjätten.

Foto: Pressbild

Inför fotbolls-EM inleder fem svenska elitfotbollsspelare samarbete med Coca-cola och blir ambassadörer för läskjätten. ”Att vi nu växer och blir fler i Coca-Cola-familjen känns underbart”, säger fotbollsproffset Kosovare Asllani.


Ämnen i artikeln:

Coca-ColaKampanj

Kosovare Asllani, Filippa Angeldahl, Hanna Glas, Fridolina Rolfö och Sofia Jakobsson står klara som ambassadörer för Coca-Cola inför fotbolls-EM i England. 

Kosovare Asllani, som till vardags spelar i Real Madrid, har sedan tre år redan ett samarbete med läskproducenten och förlänger det avtalet med ytterligare tre år. 

– Det har varit en fantastisk resa med Coca-cola och jag är glad att vi förlänger vårt samarbete. Att vi nu växer och blir fler i Coca-Cola-familjen känns underbart, säger Kosovare Asllani. 

Filippa Angeldahl, Hanna Glas, Fridolina Rolfö och Sofia Jakobsson spelar i det svenska damlandslaget och inleder ett samarbete som varar minst åtta månader, uppger Coca-cola

– Damlandslaget har under alla år legat oss varmt om hjärtat och att vi i år har möjligheten att växla upp och samarbeta med fler spelare under året är vi väldigt stolta över. Nu hejar vi fram landslaget till EM-seger!, säger Victoria Adolfsson, varumärkeschef, Coca-Cola Sverige. 

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

Coca-ColaKampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.