Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Coop gör mjölkpaket tillsammans med Bris

Publicerad: 22 juli 2020, 07:19

Coops nya mjölkpaket.

Foto: Press & Unsplash

Coop lovar att skänka i 1,5 miljoner kronor till Bris, så att barnrättsorganisationen kan ha en stödlinje öppen dygnet runt.


Ämnen i artikeln:

CoopBris

Trycket på Bris stödverksamhet är extra stort just nu, med anledning av corona-viruset. Dessutom saknas en nationell stödlinje för barn i Sverige som har öppet dygnet runt. 

Med bakgrund i den rådande situationen lanserar dagligvaruhandeln Coop nu ett mjölkpaket i samarbete med Bris. Coop garanterar dessutom Bris en donation på 1,5 miljoner kronor, så att barnrättsorganisationen kan ha stödlinjen öppen dygnet runt för barn och unga. 

– Behovet av stöd dygnet runt fanns redan innan pandemin, men har blivit mer aktuellt än någonsin. För Bris är det viktigt att samarbeta med aktörer som delar samma vision och som vill bidra till ett bättre samhälle för varje barn, säger Anna Holmqvist, kommunikations- och påverkanschef på Bris, i ett pressmeddelande. 

Bris syns också ofta på konkurrenten Arlas mjölkförpackningar. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

CoopBris

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.