Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Dansbandsdrömmar i Julas höstkampanj

Publicerad: 6 september 2021, 10:20

I höstens kampanj vill Jula och Garbergs inspirera fler att uppleva glädjen att fixa saker själva – med hjälp av ett drömmande dansband.


Ämnen i artikeln:

GarbergsJula

Den svenska hemmafixarkedjan Jula, med e-handel och butiker i Sverige, Norge och Polen har tillsammans med Garbergs arbetat under kommunikationskonceptet ”Inget kan stoppa dig nu”, sedan 2018. I höstens kampanj vill varumärket inspirera fler att uppleva glädjen att fixa saker själva.

I höstens kampanj får vi möta dansbandet som drömmer om hur de med hjälp av Julas produkter, en bit händighet och benägen hjälp ska göra succé i sensommarkvällen.

– Ambition är att bjuda på inspiration, underhållning och fortsätta bygga vår tydliga färgstarka Julavärld och identitet. Både mätningar och resultat fortsätter peka på att vi är på rätt väg, kommenterar Jonas Järrenfors, marketing director på Jula.

Starship, som skrivit 80-talshiten ”Nothings gonna stop us now”, är en byggsten konceptet. I den senaste kampanjen har Jula tagit fram en svensk och norsk dansbandsversionen av låten. Kampanjen visas i Sverige och Norge på tv, digitala kanaler, radio och i Julas egna kanaler.

Under pandemin lyckades Jula Holdingkoncernen göra ett rekordresultat. Omsättningen för 2020 skrevs till 9,8 miljarder kronor, med ett resultat efter finansiella poster om cirka 1,3 miljarder kronor.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Jula

Marketing Director: Jonas Järrenfors

Marketing Manager: Silje Ekeberg Falk

Garbergs

Projektledare/strateg: Joakim Landin

Produktionsledare/byråproducent: Malin Boustedt

AD: Mattias Dahlqvist

Copy: Johan van der Schoot

Formgivare: Lowe Steiner

Motion graphics: Najeb Albakar


Regi: Traktor


Giants & Toys

Producent: Niklas Jakobsson

Executiv producent: Christian Rehnfors

Musik: Crille Olsson

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

GarbergsJula

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.