Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

De säljer videohälsningar från kändisar – för kommersiellt bruk

Publicerad: 5 oktober 2020, 13:11

Memmo har fler än 1000 företag anslutna till plattformen.

Foto: Press

Svenska startupen Memmo har redan skickat 25 000 videor mellan kändisar och privatpersoner. Nu lanserar de sin tjänst mot företag.


Ämnen i artikeln:

Video

Lite mindre än ett år har gått sedan svenska Memmo lanserade sin tjänst där privatpersoner kan köpa videor från kändisar med ett förbeställt meddelande. Bland annat är namn som Suzanne Reuter, Ola Rapace och Victoria Silvstedt kopplade till plattformen, och spelar in sina hälsningar för mindre än tusenlappen. 

Nu lanserar Memmo sin tjänst även för företag, som kan beställa videos för kommersiellt bruk. Beställningssättet går till som vanligt, och det är upp till profilen att välja om hen vill ta uppdraget. 

– Samma dag som vi startade Memmo hörde företag av sig till oss och ville använda videos i sin marknadsföring. Vi har hittills haft fullt fokus på den privata delen, men nu känns det helt rätt att öppna upp för företagsbokningar också, säger Memmos vd Gustav Lundberg Toresson i ett pressmeddelande. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Video

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.