Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Deras app ska få löpare att springa ihop digitalt

Publicerad: 20 oktober 2020, 11:16

Mustafa ”Musse” Mohamed och Peppe Lindholm.

Foto: Press

Spring ihop med dina vänner digitalt – så sammanfattas den nya appen Sprintcrowd. Nu släpps en reklamfilm med flera profiler, bland andra marathonlöparen Mustafa ”Musse” Mohamed.


Ämnen i artikeln:

App

Coronapandemin har som bekant satt käppar i hjulen för många fysiska möten. Det ska inte behöva stoppa människor från att springa tillsammans, menar startupen Sprintcrowd. Nu lanserar de enligt egen utsago världens första app för ”live virtuell löpning”, som kan hantera upp till 100 000 löpare samtidigt. 

– Denna produkt är i dagsläget helt unik i världen och vårt mål är att ta 5-10% av den globala löpar-appmarknaden bestående av mer än 350 miljoner användare, säger säger Philip Ahlqwist marknadschef på Sprintcrowd, i ett pressmeddelande.

I samband med lanseringen av tjänsten släpps en reklamfilm med löparprofilerna Josefine Swärm, Mustafa ”Musse” Mohamed och Peppe Lindholm. Användare kommer även att kunna träna tillsammans med flera av namnen i appen. 

Lanseringsfilmen som är framtagen tillsammans med filmfotografen Waldemar Hansson och Sprintcrowds Creative Director Mikael Söderblom

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

App

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.