Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Didrikson öppnar brand studio i Borås – ”Ska fungera som kreativ hub”

Publicerad: 1 november 2022, 12:05

Didrikson öppnar egen brand studio i Borås.

Foto: Kajsainreder.se

Som ett led i Didriksons fortsatta fysiska lanseringar för att öka varumärkeskännedomen och positionera sig som ”The Swedish jacket brand” öppnar varumärket nu egen brand studio.

Ämnen i artikeln:

Didriksons

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Studion, belägen i centrala Borås, består av både showroom, kontor, åhörarsalar och fotostudio samt den stora nyheten: en helt egen printstudio för limiterade print på företagets plagg.

– Ambitionen är att vår nya brand studio ska bli en kreativ hub för vår marknadsavdelning, samtidigt som vi vill välkomna gäster och visa upp vårt varumärke, ”The Swedish Jacket Brand”. Här har vi möjlighet att utveckla vår process för produktfotografering, skapa unika print på våra kläder, bjuda in till event mitt i stan och presentera såväl egna produkt- och varumärkesinitiativ som att skapa lokala samarbeten genom vår pop up-butik, säger Johan Ekeroth, vd på Didriksons.

Didriksons brand studio är inredd av Kajsa Rosén på Kajsa Inreder i enlighet med varumärkets hållbarhetsprofil. Hela 56 procent av inredningen och möblerna är hållbart införskaffade av Kajsa genom att hon har köpt begagnat, återbrukat och byggt eget av befintliga material.

Placeringen är strategisk för att vara nära huvudkontoret i e-handelsmeckat Viared strax utanför citykärnan, och i nära anslutning till tåg och bussar för gäster från Sverige och utomlands. I slutet av oktober, i samband med Didriksons säljkonferens för AW23-kollektionen, kommer studions skyltfönster att stå färdigt för att inspirera förbipasserande på Stora Brogatan.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev