Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Disney avslutar jultriologin – berättar historien om ett nytt syskon

Publicerad: 3 november 2022, 10:32

I ”Gåvan” följer tittarna familjen som dykt upp i Disneys julkampanjer sedan 2020. Den här gången förbereder de sig inför julen och att en ny familjemedlem är på väg. Det svenska ledmotivet, ”Ännu mer”, framförs av Olivia Lobato.

Ämnen i artikeln:

DisneyNyheterJulkampanj

R

Redaktionen

red@resume.se


Disney släpper i veckan den tredje och sista kortfilmen i triologin ”Från oss alla till er alla” för att fira julen. Filmen kommer att synas på tv, digitala plattformar och Disneys egna kanaler i 46 länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Asien 

Disneys första del i julkampanjen, ”Lola”, släpptes 2020 där publiken fick bekanta sig med  Nicole och hennes mormor, Lola. Filmen visade hur deras band växt sig starkare i takt med att festliga traditioner fördes i arv genom generationer. Förra årets uppföljare, ”The Stepdad”, följde en vuxen Nicole med sina egna barn, Max och Ella, som välkomnade sin styvfar Mike till familjen. ”Lola” och ”The Stepdad” har tillsammans fått över 184 miljoner visningar över hela världen. 

I år förbereder sig familjen för ännu en jul och välkomnar en ny familjemedlem. 

”Gåvan” kretsar kring syskonrelationer, sett från det yngsta barnet Ellas perspektiv. Kärnan i berättelsen är den älskade Musse Pigg-leksaken som lyser i mörkret ska vara symbolen som kopplar samman dåtid, nutid och framtid. Vi ser först den äldsta brodern, Max, ge Musse Pigg-nallen till Ella för att sedan trösta henne. Senare ser vi Ella som i sin tur ger gosedjuret till sitt nyfödde syskon vid deras första möte som ett välkomnande till familjen.  

Till filmen släpper Disney en samling av produkter som inspirerats av kampanjen.

Den unga sångerskan Olivia Lobato har sjungit in den svenska versionen av den julsången i kortfilmen, där hon tillför magi till framförandet av ”Ännu mer”. Artisten gjorde sig först ett namn på Tiktok där hon tolkade välkända svenska poplåtar. Förra året kom hennes stora genombrottslåt ”Syrener”.  

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev