Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Distanskrans ska säkerställa midsommarens distansering

Publicerad: 17 juni 2020, 09:42

Nordax fortsätter att under coronapandemin erbjuda en annorlunda form av lån. Med två dagar kvar till midsommarafton kan de som vill få låna en krans som säkerställer att firandet blir myndighetsgodkänt.


Ämnen i artikeln:

André FriskNordax

Coronakrisen har inneburit en ny, och lite bistrare, ekonomisk situation för både privatpersoner och företag runtom i Sverige. För att lätta lite på stämningen lanserade uppstickarbanken Nordax i maj en annorlunda form av lån de kallade för ”Pepplån”. Tanken med lånen är att de ska kunna sprida lite glädje i en vardag som i dagsläget riskerar att bli lite väl allvarstyngd och ödesmättad. Inledningsvis erbjöd Nordax bland annat ett besök till Mårten Anderssons RAW Comedy Club, fotbollsträning med Thomas Ravelli och Martainträning med Mustafa ”Musse” Mohamed.

Inför midsommar lånar banken nu ut en ny pryl - distanskransen. Tanken med kransen, som mäter två meter i diameter, är att midsommarfestens besökare ska kunna hålla den sociala distansen såväl runt stången som vid bordet. Kampanjen är framtagen av Nordax i samarbete med Wikberg&Frisk. Kampanjen frontas av årets Farmen-vinnare Sofie Hodén.

– Det här är vårt femte Pepplån och kanske det absolut smartaste, mest problemlösande, lånet hittills. Eller? Jag har i alla fall inte sett nån som har en bättre idé…Så skynda in och låna en krans NU alla som läser detta, det finns risk att de tar slut jäkligt fort tänker jag. Men okej, mitt i allt det tramsiga finns också en lite mer allvarlig påminnelse om att fortsätta ta hand om varandra under årets firande (som sker i liten skala förstås), säger Hanna Belander, CMO på Nordax Bank.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Qbrick är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

 

Arbetsgrupp

Arbetsgrupp Nordax Bank:

Robin Sjöblom, CD

Mårten Hedbom, PR & Brand Creative, frilans

Hanna Belander, Marknadschef (och kreatör)

Arbetsgrupp Wikberg&Frisk:

André Frisk, Founding Partner

Sara Wikberg, Founding Partner

Matilda Grebestam, PR-konsult

Produktionsbyrå:

Film de liberté, Christer Kildén

Regissör, Gustav Egerstedt

Fotograf, Erik Ericsson

 

Ljud, Leni Günter:

Produktion, Magda Seger

Produktion, Christer Kildén

Scenografi, Terese Bruckner

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

André FriskNordax

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.