Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Dominika Peczynski i ny reklamfilm: ”Jag ligger i skilsmässa och måste rapportera till vd”

Publicerad: 5 oktober 2022, 11:51

”Jag ligger i skilsmässa. Och jag måste rapportera till vd”, så låter det i en ny reklamfilm med Dominika Peczynski som onekligen tar det tidigare skilsmässoutspelet i akt för att uppmärksamma nya reklamfilmerna.

Digital Plattform lanserar en ny mjukvara för att hålla koll på marknadsplanen – det gör de genom en rad reklamfilmer. Systemet Digital marknadsplan säkerställer att alla marknadsorganisationers KPI:er och projekt följer marknadsplanen.

Ämnen i artikeln:

Dominika PeczynskiKampanjReklamReklamfilmNyheter

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Ett nytt sätt att hantera marknadsplanen genom ett nytt verktyg lanseras av Digital Plattform som marknadsför sig genom en serie reklamfilmer.  Filmernas huvudkaraktär – den ständigt jagade och stressade marknadschefen – gestaltas av Dominika Peczynski.

Här hoppas teamet kunna visa marknadschefens dagliga vedermödor och marknadsorganisationens ständiga utmaningar.   

– För mig som tidigare marknadschef i såväl stora som mindre organisationer, är det oerhört roligt att kunna lansera ett skalbart marknadsplaneringsverktyg som har en så stor inverkan på en marknads organisations effektivitet. Speciellt med filmer som speglar verkligheten på ett synnerligt humoristikt sätt, säger Magnus Thorarensen, vd Digital Plattform, i ett pressmeddelande. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Produktionsteam

Manus: Dominika Peczynski
Regi:
Hasse Pihl
Foto: Tom Peczynski
Klippning: Jay Vasquez
Producent: Per Nasfi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev