Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Dr Martens lanserar kampanj med svenska grammisvinnaren

Publicerad: 3 november 2021, 07:56

Första november lanserade det brittiska skomärket en ny kampanj med svenska grammisvinnaren Isabelle Zikai Gbotto Carlsson.

Foto: Pressbild

Första november lanserade det brittiska skomärket en ny kampanj med svenska grammisvinnaren Isabelle Zikai Gbotto Carlsson. och arrangören Gustaf Lindgren, även kallad ”bbygusi”. Tillsammans med kommunikationsbyrån AWB har de utformat en kampanj som ska lyfta talangerna.


Ämnen i artikeln:

KampanjAWB

Dr Martens nya kampanj och initiativ går under namnet Tough as you och lanseras nu i Sverige efter att ha uppmärksammat unga talanger i Europa. Tillsammans med AWB och produktionsbolaget Madbunny samarbetar de med svenska grammisvinnaren Zikai Gbotto Carlsson och arrangören Gustaf Lindgren, även kallad ”bbygusi”. Enligt ett pressmeddelande från Dr Martens är syftet med den digitala kampanjen att ”öka kreativa möjligheter för unga och underrepresenterade talanger”.

I samband med kampanjen släpper de två filmer med Zikai och bbygusi som handlar om pandemiåret och de utmaningar artister och arrangörer ställts inför.

”Med initiativet Tough As You supportar Dr Martens nästa generation kreatörer genom att länka samman nya och etablerade artister samt underrepresenterade kreatörer med mentorer över hela Europa och att på så sätt erbjuda en plattform”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp AWB:

Strategisk Projektledare: Josefina Hillman

Senior PR: Martin Bundock

AD: Jan Görs

Produktionsledare: Robin Nyman

PR: Susanna Friberg

DOP & Edit/Fotograf & Klippare: Joel Hördegård

Producer & Creative Lead/Producent & Kreativ Ledare: Amelie Svenstedt

Production company/Produktionsbolag: Madbunny Film

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

KampanjAWB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.