Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Drum gör vinterkampanj åt Zmarta: ”Förtroende är allt för oss”

Publicerad: 29 oktober 2020, 09:05

Från Zmartas nya kampanj.

Zmarta följer upp vårens reklamfilmer med en vinterkampanj. Röd tråd är att fortsatt prata om ekonomi på ett tillgängligt sätt.


Ämnen i artikeln:

ZmartaPHD

I april släpptes Omnicombyrån Drums koncept ”Zmarta folkets ekonomi”, för att öka kännedomen om prisjämförelsebolaget Zmarta. Bolaget har enligt egen utsago Sveriges största sajt för jämförelsetjänster, bland annat inom kategorierna lån och elavtal. 

Nu följer de upp vårens reklamkampanj med ännu ett uttag. Liksom sist eftersträvar Zmarta att kommunicera kring ekonomiska tjänster på ett tillgängligt och vardagligt sätt. 

– Sedan vi lanserade vårt nya koncept i våras har vi sett en markant ökning i brand awareness, consideration och viktigast av allt – ökad kundtillströmning och intäkter. Vi har etablerat vårt kommunikationskoncept som fungerar och som vi nu fortsätter bygga vidare på, säger Niklas Jansson, marknadschef, i ett pressmeddelande. 

Drum och Zmarta har arbetat ihop sedan i mars i vad som beskrivs som ett långsiktigt samarbete. Bolaget har även knutit till sig mediebyrån PHD. 

– Vi arbetar med människors privatekonomi och förtroende är allt för oss – vårt varumärkeslöfte ”välj din nya ekonomi” ska spegla vårt givna fokus att Zmarta är tjänsten folk behöver för att förbättra sin ekonomi. Det är centralt för oss att bygga ett varumärke som lever upp till detta löfte, säger Niklas Jansson.  

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp:

Zmarta

Niklas Janson  - CMO 

Agnes Palinski – Head of PR & Communications

 

DRUM

Bo Thorp  - Kundansvarig, Head of Business Development

Jonas Lyckstedt  - Executive Creative Director 

Johanna Johansson – Head of Production

Ida Olsson  - Copy

Erik Grönlund  - AD

Karin Moreno – Projektledare 

 

Produktionsbolag: Fanny & Alexander 

Gustav Öhman Spjut - Director 

Andreas Törnqvist – Executive Producer

Fanny Cygnaeus – Producer 

 

PHD:

Jacob Ekman - Client Director

Martin Dehlin -  Client Manager

Rebecca Hjelm - Social Media Manager 

Ellen Andersson - Programmatic Manager

Anna Villén - Print/OOH Planner

Amanda Hammarström -  Video & Audio Manager

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

ZmartaPHD

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.