tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Dubai bjuder in turister med reklamfilm i Hollywood-stil

Publicerad: 18 augusti 2021, 12:12

Jessica Alba och Zac Efron i Visit Dubais senaste kampanj.

Foto: Skärmdump.

Dubai Presents är den senaste turistkampanjen från Visit Dubai. Skådespelarna Zac Efron och Jessica Alba ska locka turister med reklamfilmer i Hollywood-stil.


Alicia Price

alicia.price@resume.se


Den nya kampanjen liknar ”A story takes flight”, en kampanj från Visit Dubai 2019, där Zoe Zaldana, Gwyneth Paltrow och Kate Hudson medverkade. 

LÄS MER: Hollywood-stjärnor ska locka fler turister till Dubai 

Den nya kampanjen är gjord av regissören Craig Gillespie (I, Tonya och Lars and the Real Girl, med flera) och innehåller sex kortfilmer i olika genrer, typiska för Hollywood. 

– Det mest spännande med det här projektet var att kunna använda filmkonsten för att visa hur dynamiskt och mångsidigt Dubai kan vara. För vissa är det det ultimata lyxäventyret, för andra är det en romantisk tillflyktsort med egendomar och nostalgi eller en ögonöppnande resa för att upptäcka kultur och arv, säger Craig Gillespie till Forbes. 

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot influencers reklam för Visit Dubai – nätverket lägger locket på 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev