Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Efter kritiken om dålig djurhållning: Kronfågel släpper nytt koncept

Publicerad: 29 april 2022, 12:49

Aftonbladet-granskningen av Kronfågels slakterier resulterade i mycket kritik. Nu vill bolaget visa upp konkreta förbättringsåtgärder och lanserar ett nytt kommunikationskoncept. ”Även om vi upplevde att skildringarna som spreds var missvisande så vi har förståelse för att den negativa publiciteten påverkade våra kunders bild av oss. Lärdomen är att vi måste arbeta ännu hårdare med att förklara hur vi jobbar och vad vi står för”, säger Kronfågels marknadschef.


Ämnen i artikeln:

KronfågelNord DDBNyheter

Kronfågel har mött hård kritik efter en granskning i Aftonbladet visade att kycklingarna behandlades illa och utsattes för stort lidande. I januari fick vd:n avgå, och flera beställare bröt med

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

KronfågelNord DDBNyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.