Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Efter sommarplågan – nu släpper Circle K jullåt

Publicerad: 22 november 2021, 09:41

Sommarplågan ”Hela sommaren” fick över sex miljoner visningar på Tiktok. Nu släpper Pari och Circle K en jullåt som uppföljning.


Ämnen i artikeln:

Circle KBerntzonBylund

Under sommaren lanserade Circle K ett musiksamarbete med Pari som till en början skulle lansera deras sommardryck K-freeze. Men det blev ett större samarbete än så, och låten släpptes inte bara som kampanj utan även i sin helhet. Den fick bland annat sex miljoner visningar på Tiktok. 

– Det kändes självklart att följa upp vårt samarbete med Pari med en jullåt. Och Tipp Tapp Julklapp är precis vad vi hoppades på, en låt som fastnar direkt med energi, glädje och en rejäl skopa humor, säger Elsa Lidholm, som är strateg och ansvarig för digital marknadsföring på Circle K.

Låten kommer bland annat användas i Circle K:s julklappskampanjer. Vare sig man är ute i tid eller inte finns det ett hyfsat brett sortiment julklappar på kedjan.

Artistduon Pari består av Tacfarinas Yamoun och Allone Adote.

– Julen är som gjord för att hoppa och dansa av ren glädje och det är precis vad vi hoppas att alla fansen ska göra till Tipp Tapp Julklapp, säger dem i en kommentar. 

Kampanjen är gjord med byrån Berntzon Bylund, som är en del av BB Comm Group och som är partner för kommunikation för Circle K sedan 2020.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Wrethov Music:

Anderz Wrethov

 

Warner Music:

Robert Skowronski

Ellen Fjaestad

 

Circle K: 

Elsa Lidholm 

Maria Philipson

 

BerntzonBylund:

Rebecka Davidsson

My Söderholm

Adam Navér

Felicia Nordell

Mårten Brink

Hannes Söderberg

 

Bluebird Film: 

Sebastian Lundberg

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Circle KBerntzonBylund

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.