Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Elkjøp vill göra din värld större i ny kampanj med Apple

Publicerad: 7 oktober 2022, 11:51

I den femte stora satsningen med Elkjøp och Apple ligger fokus på kreativitet. Filmen är skapad av Bleck Film och Nord DDB.

Ämnen i artikeln:

ElgigantenNord DDBNyheter

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Den norska koncernen Elkjøp, som bland annat äger Elgiganten, är ute med en ny kampanj i samarbete med Apple. Elkjøp är nordens ledande leverantör av Apple-produkter och tillsammans med Nord DDB och Bleck Film har man skapat kampanjfilmen Make your world bigger.

I kampanjfilmen får man följa ett kreativt samarbete mellan personer och produkter där tre enstöringar hittar varandra. Filmen är regisserad av Marcus Svanberg och är den femte stora satsningen i samarbetet mellan Elkjøp och Apple. 

Kampanjen kommer att synas i tvc, olv, DOOH och i sociala kanaler under hösten.

I slutet av 2021 rapporterade Resumé att Nord DDB inte längre är huvudreklambyrå för Elkjøp, som valde att ta in Publicis. Företaget sade dock att Nord DDb fortsatt står kvar på leverantörslistan, men med justerade ansvarsområden.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Elkjøp

Partner marketing: Martin Hummelvoll Bredensen

Computer marketing: Axel Johnsson

Nord DDB Stockholm & House Agency

Bleck Film

Regissör: Marcus Svanberg

DoP: Johan Palm

Producent: Lars Nordenson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev