Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Elsa Hosk i surrealistisk kampanj för Samsungs nya vikbara telefon

Publicerad: 7 maj 2020, 11:49

När Huawei satsar på Zara Larsson dyker supermodellen Elsa Hosk upp i BLCK:s nya kampanj för Samsungs nya vikbara mobil Galaxy Z Flip.


Ämnen i artikeln:

SamsungBlck Communication

Vi är vana att se den svenska supermodellen Elsa Hosk i mode- och modellvärldens allra främsta rum i BLCK: s senaste kampanj för Samsung går hon på en catwalk i en drömsk miljö som kan beskrivas som både futuristisk och brutalistisk miljö. Den kreativa idén är en värld där ingenting är självklart och byråns ambition är att tittarna ska accosiera kampanjen till Alice i Underlandet, att allt kan hända.

– Samsungs varumärkessyfte ’Do what you can’t’ handlar om att tänja på gränserna för vad som är möjligt – och det är precis vad Galaxy Z Flip gör med sin innovativa form och revolutionerande design. Eftersom designfaktorn är en viktig del av produkten kändes samarbetet med Elsa självklart, säger Sargon Demirdag, Head of Marketing, Mobile, på Samsung i en kommentar.

I filmen ser vi hur Elsa Hosk bryter mot naturlagen genom att kliva upp på en vägg med en axelryckning och fortsätter gången uppåt, mot en imaginär himmel. Vid en utzoomning ser vi att väggen inte alls är en vägg, utan den övre halvan av skärmen på en uppvikt Galaxy Z Flip.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.


– Vi ville framhäva formen på själva telefonen genom att utmana betraktarens förväntningar. Att Galaxy Z Flip kan öppnas och stängas – och öppnas till hälften och ställas på bordet, som en laptop i miniformat – öppnar för helt nya möjligheter. Inte minst när det gäller sociala medier, där Elsa själv är väldigt aktiv och har en stor följarskara, säger Sargon Demirdag.

Arbetsgrupp

Byrå: BLCK Communication

Arbetsgrupp: Markel Ahlenius, AD. Petra Backström, Copywriter. Claes Carnefeldt, Projektledare. Therése

Ohlsson, Produktionsledare. Cecilia Ekman, Digital Director.

Filmproduktion: STHLM FILM

Regissör: Peter Cederquist

Filmfotograf: Anders Hallberg

VFX: Seize the Frame

Stylist: Lisa Lindqwister

 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SamsungBlck Communication

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.