onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Eriksberg tar hjälp av psykolog – ska inspirera till att vara härvarande

Publicerad: 6 december 2022, 13:35

Neuropsykolog Gabriella Svanberg har tagit fram webbserien ”Härvarande” tillsammans med Eriksberg.

Foto: Mikael Goransson

I oroliga tider blir det mer viktigt för människor att samlas tillsammans och stärkas av gemenskap. Nu lanserar Eriksberg en ny webbserie som ska inspirera till att samlas, stanna upp och vara i stunden – för att göra upplevelser bättre och godare.

Ämnen i artikeln:

EriksbergCarlsbergNyheterKampanj

Stina Eriksson

s.eriksson.resume@resume.se


Tidigare under året har Eriksberg tillsammans med kommunikationsbyrån BCW genomfört olika aktiviteter inom konceptet stunder tillsammans. Webbserien ”Härvarande” har tagits fram tillsammans med neuropsykolog Gabriella Svanberg och bygger på att stärka de stunder vi spenderar tillsammans.

– Hur vi människor påverkas av att inte vara närvarande och vad som händer när vi kan lägga undan distraherande moment, som mobiltelefonen, är ett område som jag har intresserat mig för länge. Så när jag presenterades för det här konceptet kände jag att jag kan vara med och bidra genom att förklara hur vi människor fungerar och vinsten med att faktiskt bli mer närvarande. Jag hoppas att fler kommer att inspireras till att vara härvarande och uppleva stunderna tillsammans, säger Gabriella Svanberg.

Videos och artiklar kommer att finnas tillgängliga i sociala medier och på hemsidan Engodhistoria.se.

– En god historia, en god måltid och ett gott öl bygger på en och samma sak, riktigt bra och goda ingredienser. Därför känns det extra spännande att kunna introducera Gabriella Svanberg som med sin bakgrund inom neuropsykologi, och djupa kunskap om vår förmåga att vara närvarande, tillför en ny nivå av begreppet härvarande, säger Sussanné Sjöblom, Brand Manager Eriksberg.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev