fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Estrella hyllar Västkusten i sommarkampanj

Publicerad: 30 maj 2022, 12:20

Estrella och The Bond hyllar kusten och sommaren, men framför allt västkustchips, i en ny kampanj.

Ämnen i artikeln:

EstrellaThe BondNyheter

R

Redaktionen

red@resume.se


Estrellas västkustchips tillhör premiumsortimentet och nu när sommarvärmen börjar komma så rullar man ut en kampanj för att lyfta chipsen. Tillsammans med The Bond har man skapat kampanjen ”Krispiga stunder”, som visar upp somriga stunder med krispiga snacks.

– Nu står sommaren för dörren och många av oss längtar efter att dela härliga stunder med vänner. Med denna film vill vi bjuda på magin som uppstår här på Västkusten under denna tid och uppmuntra till att låta chipsen förgylla tillfället, säger Sofi Randén, marknadschef på Estrella.

Kustromantiken i filmen är total, och ackompanjeras av en remixad version av låten ”Snacksa lite” som lanserades under våren 2021. 

– Greppet är klassiskt och ett lyckat recept för att ge längtan efter sommaren. Men det har varit viktigt för oss att ge storyn en modern känsla i setting och casting och där har samarbetet med regissör och set designer varit avgörande, säger Emelie Martinsson, Art Director på The Bond.

Bakom kameran står produktionsbolaget Stygn med regissören Rasmus Brandin och producent John Horn. Kampanjens första del syns på bio, utomhus, playkanaler, Instagram, Facebook och Youtube i maj och juni.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

The Bond

Karin Haglund, projektledare

Emelie Martinsson, AD

Annica Brinck, copywriter

Victoria Wahlström, film & motion

Madeleine Fransson Stöök, PR

Estrella

Sofi Randén, marknadschef

Claudia Karlsson Siwicki, brand manager

Stygn

Rasmus Brandin, regissör

John Horn, producent

Amanda Aagard, set designer

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev