fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Fastighetsbolaget fokuserar på arbetstagarnas nya krav: ”Vill visa att vi hörsammar behoven”

Publicerad: 8 februari 2023, 13:35

Kreatörerna bakom kampanjen menar att de försökt ge en mer empatisk bild av fastighetsbranschen än vad som är brukligt.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I veckan gick fastighetsbolaget Castellum ut i en ny nationell kampanj. Bolaget riktar sig främst mot företagsmarknaden, en marknad som sedan pandemin befunnit sig i en stor omställning. I kampanjen fokuserar de på att arbetstagare kommit att ställa nya krav på kontoren de sedan en tid återvänt till, och att fastighetsägarna måste anpassa sig till det.

– Idag har vi andra och högre krav på en arbetsplats än vad vi hade för några år sedan, berättar Malin Håkansson, marknadschef på Castellum. Vi vill ha olika ytor att samlas på och framför allt vill vi må bra, trivas och ha det härligt på jobbet. Vi ville visa att vi på Castellum jobbar hårt för att hörsamma dessa behov. Vår insikt är att om dina anställda mår bra, går företaget bra. Det är därför vi under en tid kommunicerat ”arbetsplatser att längta till”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Bakom kampanjen ligger de frilansande kreatörerna Rebecka Osvald och Lotta Dolling. Osvald menar att fastighetsbranschen i sin kommunikation varit dålig på att få in mer känslor och empati. 

– Det är fortfarande mycket perfekta renderingsbilder i den här världen. Men Castellum utgår från människan, så det var ett perspektiv vi ville ta och göra tydligare, samtidigt som Castellum också ville visa sina fina lokaler.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Kampanjen kommer att synas utomhus, i digitalt, print och i tunnelbanan. Fotografer är Bisse Bengtsson och Henrik Jensen medan final art är utfört av Jessica Carenfelt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev