Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Fienden? – nu får reklambilden med Cristiano Ronaldo och Lionel Messi internet att koka

Publicerad: 21 november 2022, 10:00

Louis Vuittons inlägg med Leo Messi och Cristiano Ronaldo har nära 28 miljoner gilla-markeringar.

Ämnen i artikeln:

Lionel MessiCristiano RonaldoLouis VuittonNyheterInstagram

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I ett decennium tävlade Lionel Messi och Cristiano Ronaldo om vem som var världens bästa fotbollsspelare. Parallellt har medierna spekulerat om deras eventuella fiendeskap, en diskussion som var som mest het när argentinaren Messi spelade i FC Barcelona medan portugisen Cristiano Ronaldo tillhörde Real Madrid. Tillsammans har stjärnorna vunnit Balon d’Or, priset som årligen delas ut till världens bäste fotbollsspelare, tolv gånger. Mellan 2008 och 2017 vann ingen annan spelare priset.

Den som gillar att se Ronaldo och Messi tillsammans kanske bör vänja sig. I en uppmärksammad intervju öppnade portugisen nyligen för att ansluta till argentinarens Paris Saint-Germain.

Nu har en reklambild med stjärnorna från lyxvarumärket Louis Vuitton fått stort genomslag på sociala medier. Bilden är tagen av den världskända amerikanska porträttfotografen Annie Leibovitz och publicerats på Instagram av både Ronaldo och Messi i förra vecken.

”Seger är en inställning. En lång tradition av handgjorda koffertar fotograferat av Annie Leibovitz för Louis Vuitton”, är texten till bilden som är en reklam för det franska modehuset.

I bilden syns Cristiano Ronaldo och Lionel Messi spela schack mot varandra på en som alltid schackmönstrad Louis Vuitton-väska. På en halvtimme fick bilden över tio miljoner gilla-markeringar. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Instagram är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev