Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Formel 1-inspirerat när Clas Ohlson och F&B lanserar första kampanjen

Publicerad: 31 mars 2021, 11:37

I den nya vårkampanjen visar Clas Ohlson inte bara upp sina produkter utan även det utvidgade tjänsteutbudet.


Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsClas Ohlson

I dagarna lanseras Clas Ohlsons vårkampanj, den första kampanjen från det nya nordiska samarbetet med Forsman & Bodenfors. Inspirationen till filmerna kommer från formel 1-världens pitstops där mekanikerna på några sekunder byter däck på bilarna. I Clas Ohlsons variant är det i stället medarbetarna som gör en altan och bakgård redo för våren. Med den fortsätter Clas Ohlson profilera sig som mer än bara en teknik- och verktygskedja och snarare som butiken med ”allt” för hemmet. 

– Kampanjen visar hur Clas Ohlson med sina produkter och framför allt medarbetare mer än gärna hjälper till att skapa den rätta känslan för våren, allt från en nyoljad cykelkedja till en preppad uteplats, säger Yousef Musavi, head of brand experience på Clas Ohlson.

Kampanjen kommer att visas i tv, online video, via banners och i radio. Filmen är producerad av B-Reel Films och regisserad av Jesper Hiro.

– Vi ville visa hur enkelt det kan vara att fixa sitt drömuterum på våren, och hur Clas Ohlson finns där för att stötta och göra arbetet enklare. Kreativt valde vi att dramatisera på ett humoristiskt sätt hur deras medarbetare hjälper till lika snabbt och effektivt som formel 1- teamen jobbar under ett pitstop, säger Pontus Thorén, kreatör på Forsman & Bodenfors.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Clas Ohlson

Head of brand experience: Yousef Musavi

Marketing Leader: Anna Drysén

Byrå: Forsman & Bodenfors och Daily

Projektledare: Anna Daniel, Kitty Trogen

Planner: Daniel Sjöstrand

Digital strateg: Rasmus Bjurström 

Produktionsledare: Jessica Sjölin, Linda Marteus

Art Director: Emelie Bang, John Bergdahl, Pernilla Berndtsdotter

Copywriter: PontusThorén, Hanna Persson

Byråproducent: Magnus Kennhed

Designer: Håkan Larsson, Assar Wallenius, Tobias Friberg 

Produktionsbolag: B-Reel Films

Regissör: Jesper Hiro

Exekutiv producent: Rikard Åström

Producent: Marcus Henricsson

DOP: Joe Maples

Klippare: Johan Wiman

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.