söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Friidrottsstjärna gör skådisdebut i SBAB:s kändistäta miniserie

Publicerad: 25 april 2022, 11:15

I den fjärde säsongen av SBAB:s prisbelönta miniserie ”Boendeekonomi är jättekul!” får Björn Gustafsson, Nour El Refai och Erik Haag sällskap av bland andra Kalle Moraeus och friidrottsstjärnan Khaddi Sagnia.

Ämnen i artikeln:

SBABErik HaagPatrik Söder

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


SBAB som sedan 2017 har tagit ett grepp för att informera om komplexa och inte sällan tråkiga detaljer kring bolån och boendeekonomi, genom humor – släpper nu en fjärde säsong av miniserien ”Boendeekonomi är jättekul!”.

Serien har fått tiotals miljoner visningar, resulterat i en musikvideo om boendeekonomi och ett utsålt Globen i samband med en show om bolån. 

– Boendeekonomi är skittråkigt. Det är åtminstone vad undersökningar visar att folk tycker i största allmänhet. Som bank står SBAB för transparens och enkelhet, så i stället för att inte låtsas om det, tar vi tjuren vid hornen och gör något kul av det tråkiga, säger Erik Haag som medverkar som kreatör och skådespelare. 

Den nya säsongen, som du kan se i slutet av artikeln inleds med bland annat en förvirrad workshop och missförstånd kring vad ”hitta mäklare” faktiskt betyder, men också allsång med Kalle Moraeus och ett gästspel av friidrottsstjärnan Khaddi Sagnia

– Jag är visserligen van vid stora arenor, men det här blir min debut som skådespelare. När jag blev tillfrågad av SBAB om att ställa upp nappade jag direkt. Jag älskar utmaningar och det har varit riktigt kul att få jobba med Sveriges humorelit, berättar Khaddi Sagnia

Den nya säsongen kommer att finnas tillgänglig på SBAB:s Youtube-kanal och hemsida. 

– Det positiva gensvaret för det här reklamkonceptet har varit enormt under åren. Förutom de priser som filmerna vunnit i branschsammanhang, så hörde även Youtubes globala huvudkontor av sig för en tid sedan och meddelade att säsong 3 visade på rekordsiffror gällande tittartid på Youtube. Det är jättekul med tanke på att det handlar om bolån och boendeekonomi, säger Patrik Söder, marknadschef på SBAB.  

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev