Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Gallerian startar ”hemesterbyrå”

Publicerad: 10 juli 2020, 11:49

Foto: Press

Gallerian startar Hemesterbyrån, som ska fungera som en lokal resebyrå för stockholmare som firar semestern hemma.


Ämnen i artikeln:

GallerianStockholm

Shoppingcentret Gallerian, beläget i centrala Stockholm, har skapat en så kallad ”hemesterbyrå” för att slå mynt av det faktum att många svenskar stannar hemma i år när coronaviruset kraftigt begränsar möjligheten till att resa. 

Gallerians hemesterbyrå ska fungera som en lokal resebyrå. Det går att ta del av gratis tips, men också att köpa paketupplevelser. Till exempel kan semesterfirare köpa ”Djurgården All Inclusive”, där de enligt ett pressmeddelande får upptäcka Djurgården från elscooter samt äta picknickmat från en av shoppingcentrets restauranger. 

– Genom Hemesterbyrån vill vi erbjuda ett mervärde för hemesterfirande stockholmare på ett lekfullt och ansvarsfullt sätt. Det är också ett sätt att tydliggöra det breda utbud av upplevelser och shopping som finns i Gallerian, oavsett om man planerar för en dag på stranden, i naturen eller stan, säger Sandra Vannequé, marknadsansvarig Gallerian och Urban Escape, i pressmeddelandet. 

Kampanjen är framtagen av Jung. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

GallerianStockholm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.