Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Gant hyllar preppykulturen i kampanj

Publicerad: 29 oktober 2020, 13:42

I kampanjen ”Shaping preppy since 1949” presenterar Gant fyra franska kreatörer som får i uppdrag att tolka och styla en modern preppystil. Allt i en global kampanj där varumärkets 70-åriga historia möter en rebellisk sida som utmanar dagens stereotyper. För regin står OTW:s Paul Jerndal.


Ämnen i artikeln:

GantOTW

Kampanjen lanseras under oktober och syns bland annat i utomhus, digitalt och sociala medier. Koncept och casting är utvecklat av Gant och producerat av OTW tillsammans med Gants inhousebyrå.  Filmerna har just nu 3 miljoner visningar och Paris har fyllts av utomhusbilder från kampanjen.

– Det här var en lekfull resa där utmaningen var att porträttera fyra starka personligheter på 20 sekunder. Via videosamtal fick vi lära känna och testa olika spår med varje person och sedan ritade vi upp de små historierna. Artist curatorn Emilys följeslagare i livet, lilla hunden Gaia och modellen och DJn Agathes motorcykel är exempel på personliga element som vi lät ta plats i deras världar, säger regissör Paul Jerndal i en kommentar.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

I ”Shaping preppy since 1949” knyter Gant sig an olika lokala kreatörer i sina nyckelstäder. Förutom Agathe Mougin och Emily Marant får vi ta den av den färgälskande konstnären Nathanaël Koffi och utrycksfulle dansaren Karim Naar.

Löpande under hösten presenterar Gant en rad olika initiativ där målet är att skildra en ny bild av preppykulturen och den kontemporära preppystilen

Först ut var ett exklusivt designsamarbete med det italienska skovarumärket Diemme och i november släpps nästa samarbete med den brittiska designern och illustratören Luke Edward Hall.

 

Arbetsgrupp:

Koncept & casting – GANT 

Produktion – OTW & Giants & Toys 

Regissör – Paul Jerndal, OTW 

Filmfotograf – Johan Palm 

Fotograf – Quentin Chamard-Bois 

Producent – Tilde Franzén

Musik – Adam Olenius 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

GantOTW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.