Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Garbergs gör blinkning till Donald Trump

Publicerad: 29 oktober 2020, 10:08

Foto: Press

Oroliga nätter inför valet kan botas med bra kvalitet på sängkläder. Det är andemeningen i en ny kampanj för sängvaruhuset Sova, signerad reklambyrån Garbergs.


Ämnen i artikeln:

GarbergsDonald TrumpPresidentvalet 2020

Nästa vecka går det amerikanska valet av stapeln, och det lär bli en riktig rysare mellan de två kandidaterna Joe Biden och Donald Trump. Att många är oroliga över att den sittande presidenten Donald Trump blir återvald tar reklambyrån Garbergs nu fasta på i en kreativ kampanj för sängvaruhuset Sova. 

– Vi tycker det är intressant att man med hjälp av örngott och lakan, som ju är gjorda för god sömn kunde skapa en bild av den kanske största orsaken till att många sover oroligt just nu, säger John Lundquist Coey, AD på Garbergs.

Kampanjen kommer att gå i tryckta och digitala kanaler. 

– Som varumärke behöver man vara en del av sin samtid. Vi lånar en av världens just nu mest omtalade händelser för att med glimten i ögat berätta att om man vill sova gott, trots den ovissa valutgången, så är i alla fall valet av sängbutik enkelt, säger Johan Forssman, vd på Sova.

Arbetsgrupp

AD: John Lundquist Coey

Copy: Johan van der Schoot

Formgivare/Original: Carola Edlund

Designer: Maja Nylund

Projektledare: Mehrnaz Bejne

Produktionsledare: Anna Ohlsson

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.