söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Gullers Grupp bakom kampanjen för Järvaveckan

Publicerad: 29 maj 2023, 08:16

Foto: Kampanjbild

I veckan drar årets upplaga av Järvaveckan igång. Kampanjen "Det spelar roll" från Gullers Grupp rullar på Clear Channel digitala utomhusskyltar och ska lyfta evenemanget som en inkluderande mötesplats.

Ämnen i artikeln:

JärvaveckanGullers GruppClear ChannelKampanjPR-kampanjReklamkampanjEvent

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Med start på onsdag kommer Järvaveckan samla representanter från politiken, myndigheter, näringsliv och allmänheten för att diskutera politik, samhälle, kultur och framtidsfrågor. I flera år har evenemanget byggts upp som en alternativ mötesplats till Almedalen, med inkludering och mångfald i fokus.

På Clear Channel digitala skyltar runt om i Stockholm visas Järvaveckans kampanj för att möta stockholmarna i utomhusmiljön. Det är första gången som kommunikationsbyrån Gullers Grupp producerar en kampanj för Järvaveckan, som tidigare samarbetat med Prime.

Årets kampanj "Det spelar roll" är ett ställningstagande för öppna samtal över gränser och samtidigt ge tyngd till det arbete som medarrangörer, talare och besökare gör – och bjuda in fler att delta. Kampanjen ska också fungera som ett direkt svar på frågan: Varför ska vi mötas över gränserna? Varför Järvaveckan? – Jo, för det spelar roll.

– Med den ökade polariseringen i samhället är Järvaveckan viktigare än någonsin och vi är glada att vara med och bidra till öppna samtal och vidgade vyer. Det spelar roll, säger Ulf Dahlqvist, vd, Gullers Grupp i ett pressmeddelande.

Järvavecka äger rum på Spånga idrottsplats i Stockholm mellan den 31 maj till den 3 juni och årets huvudtema är morgondagens Sverige.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev