Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Guvernören bad om kampanj för ansiktsmasker – här är förslagen

Publicerad: 19 maj 2020, 09:05

New Yorks guvernör Andrew Coumo bad byråer att skicka in reklamfilmer som skulle visa på vikten av ansiktsmasker. Förslagen som kommit in går från det generiska till det specifikt New York-uppkäftiga.


Ämnen i artikeln:

Coronaviruset

I slutet av förra veckan uppmanade New York:s guvernör Andrew Cuomo stadens byråer att ta fram 30 sekunder långa reklamfilmer som skulle förklara varför ansiktsmasker är ett viktigt verktyg i kampen mot pandemin. Idén kom från guvernörens dotter.

– Bevisligen finns det några få som inte hörsammat uppmaningarna så kanske är det jag som inte varit tillräckligt övertygande eller effektiv i min kommunikation, säger Cuomo.

Hittills har tre bidrag från vitt skilda aktörer kommit in. Två av dem, från de mindre byråerna, anspelar på New York-bornas berömda lynne och egenheter medan den tredje, från McCann Global Health, liknar många andra kampanjer med koppling till coronaviruset som tagits fram de senaste månaderna.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Coronaviruset

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.