måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Häagen-Dazs lanserar sin första globala samarbetskampanj – hyllar fransk kultur

Publicerad: 17 april 2023, 08:40

Foto: Studio Patricia Reyes AB

Frank kultur, kärlek, bakelser. Häagen-Dazs nya kampanj sätter strålkastarljuset på fransk elegans och de nya smakerna som utvecklats tillsammans med Pierre Hermé. Bakom kampanjen står Forsman & Bodenfors.

Ämnen i artikeln:

NyheterForsman & BodenforsKampanjPR-kampanjReklamkampanj

R

Redaktionen

red@resume.se


Glassvarumärket Häagen-Dazs etos är ”Don't hold back”, något man tar ut genom att lyfta fransk kultur och mer specifikt, macarons. De franska bakverken har inkorporerats i glassen för en ny sommarkollektion, som utvecklats med konditorn Pierre Hermé. 

– Vårt första globala samarbete någonsin med Pierre Hermé visar perfekt hantverket hos båda våra varumärken. Vi delar ett engagemang för hög kvalitet och smak, en passion för att förnya och omvandla klassiska favoriter och skapa extraordinära upplevelser för våra kunder, säger Manuel Garabato, varumärkeschef på Häagen-Dazs i ett pressmeddelande.

Kampanjen, som skapats med Forsman & Bodenfors, kommer lanseras i Storbritannien och Korea först och sedan tas ut i resten av världen. Kampanjen kommer synas i OOH, TVC, digitala kortfilmer och ett antal lokalt anpassade aktiviteter.

– Häagen-Dazs hade gjort ett strålande jobb med produkten. Otrolig glass ihop med krossade macarons kan ju inte bli fel. Utmaningen var att presentera glassen på ett sätt som känns attraktivt på alla marknader – från England till Taiwan. Lösningen blev att skapa en vacker värld av lekfull, fransk sommar, säger Agnes Stenberg-Schentz, kreatör på Forsman & Bodenfors.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Bild 1/4  Foto: Studio Patricia Reyes AB

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev