Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Halebop vill hjälpa kunder bryta isen

Publicerad: 14 juli 2022, 07:15

Orolig för stel stämning på första dejten? Du är inte ensam, sju av tio fruktar nämligen detta. Det vill Halebop råda bot på.


Ämnen i artikeln:

HalebopKampanjObeyaBlck CommunicationNyheter

I sommarkampanjen ”Sommarens icebreaker” vill Halebop hjälpa sina kunder att fixa en dejt. Genom att öppna en telefonjour för tips och stöttning i dejtingdjungeln vill man helt enkelt göra sina kunder lite nöjdare. Jourtelefonen kommer gästas av olika profiler som kan ge personliga tips.

– Många relationer har gissningsvis aldrig blivit av på grund av en stel första dejt. Så nu tycker vi det är dags att Sveriges schysstaste operatör gör något åt saken. Med hjälp av en bra icebreaker i form av riktigt skön musik som sätter stämningen, eller genom att hjälpa till med att inleda en första chattkonversation finns vi här för dig i sommar, säger Nicklas Stuxgren, Head of Halebop.

Under sommaren så har Halebop ett erbjudande, där varje kund som köper en ny mobil får en högtalare – perfekt för att lösa pinsamma tystnader. Kampanjen har tagits fram av Halebop med hjälp av byråerna BLCK Communication och Obeya, och pågår under sommaren. 

Icebreaker-jouren är öppen ett antal utvalda dagar i sommar och kommer gästas av Aline Bennour, Norah, och Gabriella Ekman.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Bild 1/3  

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.