Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Hamburgerjätten sponsrar Counter-strike-turnering

Publicerad: 29 augusti 2022, 09:53

Max sponsrar Counter-strike-turnering.

Foto: Pressbild

Max ger sig in i e-sportvärlden. Nu står det klart att de sponsrar den nystartade Counter-strike-turneringen Svenska Cupen: ”Klivet in i e-sport är något vi tittat på under längre tid”


Ämnen i artikeln:

MaxSponsringKampanj

Hamburgerkedjan Max går in och sponsrar den nystartade svenska Counte-strike-turneringen Svenska cupen. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget. Turneringen anordnas av Fragbite tillsammans med tidningen Expressen. 

LÄS OCKSÅ: Max nya kampanj: Fångar fraset med ett specialdesignat ljudbås 

– Vi har gjort stora digitala satsningar de senaste åren och klivet in i e-sport är något vi tittat på under längre tid. Det har varit viktigt för oss att hitta en samarbetspartner som matchar MAX utmanar-DNA, säger Cecilia Taipale, Head of Media på MAX och fortsätter:

– Vi har många gamers bland våra gäster och medarbetare så målgruppen är helt rätt för oss på flera sätt. MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ och heldigitala sportsamarbeten är nytt för oss, men ett bra sätt att kommunicera med en målgrupp som är svår att nå via traditionella medier, 

Genom sponsorskapet kommer Max att synas tillsammans med Svenska Cupen under livesändningar och i digital annonsering med olika CS-termer.

Svenska Cupen börjar den 29 augusti och finalen spelas den 16 oktober.

LÄS OCKSÅ: Max varumärkesskyddade ”Sveriges godaste burgare” – konkurrenten gör motkampanj

 

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

MaxSponsringKampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.