söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Hänt.se lyfter humorn i svenska kändisars vardagsliv

Publicerad: 22 september 2022, 09:55

Hänt.se gick i veckan ut med i en rikstäckande kampanj där oväntade möten mellan svenska kändisar och deras fans står i centrum. Först ut i ”Har du bara kändisar på hjärnan?” är Maria Montazami och Martin Melin. Kampanjen är framtagen OTW som liksom sajten ingår i Aller-koncernen.

Ämnen i artikeln:

NyheterAller MediaOTWKampanjPR-kampanjReklamkampanj

R

Redaktionen

red@resume.se


Den landsomfattande kampanjen ska lyfta hänt.se som destinationen för nyheter om nöje och kändisar. Konceptet bygger på att många av oss blir starstrucked, även kändisarna själva. I ”Har du bara kändisar på hjärnan?” bjuder Maria Montazami och Martin Melin med humor och självdistans. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

För koncept, produktion och distribution står OTW och Hänts redaktionella team. Det är första gången Häntgruppen gör en kampanj tillsammans med kändisarna de skriver om. Förhoppningen är att deras personlighet och en stor portion humor ska göra kommunikationen uppskattad.

– Forskare menar att en normal hjärna kan känna igen ungefär 5 000 personer, och majoriteten av dem består förstås av TV-personligheter, dokusåpadeltagare, idrottsstjärnor, artister och influencers. Kort sagt – vi har alla kändisar på hjärnan. Det ville vi ta fasta på och spegla det absurda som kan uppstå i mötet mellan oss ”vanliga” människor och kändisar, säger David Bexelius, utvecklingsansvarig på OTW i ett pressmeddelande. 

Kampanjen fokuserar rörliga medier. Som komplement körs större digitala impact-format utomhus och på platser där målgruppen rör sig, som i landets köpcentrum och gallerior, samt på sociala plattformar som Snapchat och TikTok + YouTube.

 

Arbetsgrupp

OTW

Malin Lundberg Aguilera, Account Director

Caroline Grahl, Projektledare

Carl-Johan Baun, Head of Performance

Lisa Sandström, Social Media Specialist


Aller Media

Hanne Nikolaisen, Head of Marketing

Emelie Perckwall, Head of Strategy & M&A

Tobias Wixtröm, Chefredaktör och ansvarig utgivare Hänt-gruppen

Anders Burström, Redaktionschef Hänt-gruppen


Produktion OTW

David Bexelius, Regi & manus

Martina Håkanssom, produktionsledare

August Sandström, DOP

Katja Norsebäck, Redigerare

Jeppe Gross, ljud & ljudmix

Anton Enbom, ljud

Martin Schrammel, grafik

Jonatan Sellberg, gaffer

Theo Lundqvist , B-foto

Kasper Duus,  B-foto

Miles Lembke, grade

Joachim Svärdh, Stillbildsfotograf

Anna-Mahina Köhlin-Mantha, Produktionsassistent

Amanda Edin, props

Alice Fagerlund, assistant

Louise Stangel, MUA

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev