Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Här är den första kampanjen inom Nellys långsiktiga samarbete med Bianca Ingrosso

Publicerad: 24 februari 2020, 09:49

Bianca Ingrosso har rollen som kreativ rådgivare på Nelly, och frontar nu vårens kampanj.

Foto: Pressbild

Sedan i januari har Bianca Ingrosso rollen som kreativ rådgivare på modebolaget Nelly. Nu kommer den första kampanjen inom samarbetet, som Bianca Ingrosso inte bara frontar utan också varit delaktig i att ta fram.


Ämnen i artikeln:

E-handelNellyBianca Ingrosso

I januari berättade e-handelsboalget Nelly att man inlett ett långsiktigt samarbete med influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso. I rollen som kreativ rådgivare hos Nelly ska Bianca Ingrosso bidra med kreativa insikter och påverka det estetiska i allt från set-design till styling i de kampanjer hon frontar för bolaget. 

Nu går den första kampanjen inom samarbetet live under namnet ”Reforming Spring 2020”. Enlig Nelly utgår urval och styling från Bianca Ingrossos personliga stil, med fokus på ”beige, komfort och kontraster”.

LÄS MER: Nellys vd om varumärkesresan: ”Influencers är vår tv-reklam” 

I ett pressmeddelande beskrivs hur Bianca Ingrosso inledde processen med att utgå från vårens stora modetrender för att sedan, genom styling och kreativt uttryck, omvandla det till en bärbar look för Nelly-kunden.

– För mig är det viktigt att jag bär en trend på ett sätt som känns jag, inte bara kopiera en catwalktrend rakt av. I arbetet tog vi först fram en moodboard, där vi utgick från mina go-to plagg för våren och vävde in element från vårens stora modetrender. Resultatet blev en gångbar look som känns både enkel att bära samtidigt som den är on trend, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.