lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Här är Sveriges Stadsmissioners nya utseende

Publicerad: 2 maj 2023, 12:42

Foto: Pressbild

Sveriges Stadsmissioner får ny logotyp och grafisk profil, framtagen i samarbete med TBWA.

Ämnen i artikeln:

StadsmissionenVarumärkeVarumärkenReklam

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Imorgon 3 maj byter Sveriges Stadsmissioner logotyp och grafisk profil. Under året kommer lokala Stadsmissionen som är medlemmar i Sveriges Stadsmissioner också få samma utseende.

Den gemensamma logotypen syftar till att binda samman Stadsmissionen i hela landet och samtidigt utgöra en kvalitetsstämpel. Den visar att Stadsmissionen står för ett mänskligare samhälle där alla har makt att forma sina liv och vara delaktiga i samhället.

– Det känns stort att vi äntligen får visa upp att lokala Stadsmissionen är del av något större, gemensamt och nationellt, där vi tillsammans verkar för ett mänskligare samhälle, säger Karin Timm Östlund, kommunikationsansvarig Sveriges Stadsmissioner och projektledare för varumärkesarbetet, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: 33 000 svenskar riskerar missa chansen att rösta – Sveriges Stadsmissioner ger ton åt hemlösa

Arbetet med det nya utseendet har tagit avstamp i gemensamma grundvärderingar, ett idépolitiskt program och gemensam modell för effektmätning. Sveriges Stadsmissioner har samarbetat med TBWA vid framtagande av grafisk profil och kommunikationskoncept.

Logotypen och den grafiska profilen implementeras under året på samtliga orter där det finns en Stadsmission som är medlem i Sveriges Stadsmissioner - från Umeå i norr till Malmö i söder.

Foto: Pressbild

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev