Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Hedvig lanserar bilförsäkring med ny kampanj

Publicerad: 8 september 2022, 12:02

Foto: Pressbild

Försäkringsutmanaren Hedvig utvidgar sitt utbud och lanserar bilförsäkring på den svenska marknaden. I kampanjfilmen ses en driftande 90-talsbil.


Ämnen i artikeln:

NyheterKampanjHedvigReklamfilm

Fyra år efter lanseringen av försäkringsutmanaren Hedvig utökas nu utbudet med en försäkring för bil, som blir den tredje försäkringsprodukten hos Hedvig efter hem- och olycksfallsförsäkring. Bilförsäkringen har smyglanserats under tre månader mot Hedvigs drygt 100 000 befintliga medlemmar, en grupp som länge efterfrågat just denna försäkring:

– Precis som när vi lanserade olycksfallsförsäkring så är detta en försäkring som våra medlemmar verkligen har väntat på och efterfrågat. Över 60 procent av Hedvigs medlemmar som har bilförsäkring hos ett annat försäkringsbolag har visat intresse för att byta till Hedvig, så därför känns det så klart extra roligt att nu kunna erbjuda bilförsäkring på Hedvig-sättet, säger Lucas Carlsén, medgrundare och vd på Hedvig, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Hedvig värvar Guldskriftsvinnare

Precis som för Hedvigs övriga försäkringar kan man teckna bilförsäkringen utan bindningstid och skador anmäls direkt i appen, vilket syftar till att göra försäkringsärendet enkelt och smidigt.

Bilförsäkringen lanseras med en kampanjfilm med en driftande 90-talsbil, prytt med Hedvigs ”H”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.