torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Hedvig lanserar kampanj – uppmanar studenter att ha roligt

Publicerad: 2 februari 2023, 09:24

Foto: Pressbild

Försäkringsbolaget Hedvig uppmanar landets studenter att ha roligt och lanserar kampanjen ”Fun Fund”. Tillsammans med kampanjen lanserar de en tävling där man kan vinna 10 000 kronor.

Ämnen i artikeln:

KampanjHedvigTikTokInstagramNyheter

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Den nya kampanjen är en förläning av kampanjen ”Go get in trouble” som syftade till att man skulle sluta oroa sig för saker, ta risker och leva livet eftersom man har en försäkring. I den nya kampanjen vill Hedvig påminna studenter att studietiden också handlar om att skapa minnen för livet, att inte bara plugga utan också ha roligt. 

LÄS OCKSÅ: Sparpaket på Hedvig slår mot marknadsavdelningen 

I och med att kampanjen går live lanserar de också ett stipendium som de döpt till ”Fun Fund”, där kan studenter vinna 10 000 kronor. Haken är att de måste visa upp vad de tycker är roligt på Instagram eller Tiktok och tagga försäkringsbolaget.

– Jag tror inte att tentorna kommer vara vad jag minns från den här perioden i livet. Allt det galna kommer vara det, dock. Därför känns det här initiativet extra roligt – jag hoppas fler söker till Fun Fund än till alla andra vanliga stipendier, säger Patrick Jensen, studentambassadör på Hedvig. 

Kampanjen pågår i Sverige och Danmark mellan den sista januari och den 17 februari.

LÄS OCKSÅ: Rebecca Lundin lämnar Hedvig – blir CMO för lånebolag

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev