Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Hemlängtan känslan när HSB lanserar nytt koncept med Volt

Publicerad: 9 maj 2022, 11:20

Ett nytt kommunikationskoncept är släppt av HSB genom VOlt.

HSB lanserar en ny kampanj som de kallar för ”Hemlängtan” tillsammans med Volt.


Ämnen i artikeln:

VoltHSB

Med sina drygt 670 000 medlemmar är HSB Sveriges ledande boendeaktör med 25 regionala föreningar. Tanken är att det nya konceptet ska fungera på både riks- och lokal nivå och stärka den emotionella kopplingen till HSB. Både för den som bor i ett HSB-hem och den som söker bostad.

– Med ”Hemlängtan” har vi hittat en väg att etablera en emotionell koppling till varumärket på många olika sätt, säger André Johansson, marknads- och kommunikationschef HSB Riksförbund.

Konceptet har tagits fram tillsammans med Volt och lanseras i hela Sverige i OLV, print, radio, och sociala medier. Lanseringskampanjen lyfter fram olika personer som drabbas av hemlängtan i väntade och oväntade situationer.

– Vi ville hitta ett sätt att dramatisera känslor kring boendet utan att vara tvungna att visa upp produkten. Eftersom hemlängtan uppstår utanför hemmet kan vi befinna oss i princip var vi vill och fortfarande ge HSB ett syfte och en tydlig plats i människors liv, säger Lars Jansson, Art Director på Volt.

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp Volt

Account Director: Henrik Toftling

Art Director: Lars Jansson

Copywriter: Arvid Nittve

Planner: Per Almkvist

Produktionsledare: Viveka Hilding

Byråproducent: Fabian Mannheimer

Formgivare/Orginalare: Helena Lindkvist

 

Produktionsbolag

Social Club

 

Nellie Pilsetnek

Reporter

nellie.pilsetnek@resume.se

Ämnen i artikeln:

VoltHSB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.