Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Henrik Lundqvists schampotal till Småkronorna

Publicerad: 30 december 2019, 09:50

Henrik Lundqvist är inne på sitt åttonde år med Head & Shoulders.

Foto: Pressbild.

Pep talk eller schamposnack? Henrik Lundqvist uppmanar Småkronorna, som vann sitt första guld i U18-VM tidigare i år, att upprepa bedriften.


Ämnen i artikeln:

Head & ShouldersHenrik Lundqvist

Förutom Henrik Lundqvist medverkar också bland annat målvakten Calle Clang i reklamfilmen.

– Det var återigen en riktigt rolig inspelning med gänget från Head & Shoulders, Jung och FLX. Extra skoj var att så många unga talangfulla hockeyspelare medverkade i filmen, säger Henrik Lundqvist i ett pressmeddelande. Han fortsätter: 

– Jag tycker att det är kul att träffa yngre hockeyspelare med stora framtidsdrömmar. Jag minns själv när jag var i den åldern och längtade efter att få spela i landslaget och NHL. Calle är en enastående talang på isen, men han visade sig även vara det framför kameran, precis som resten av gänget. Jätteskoj att de ville vara med i den nya reklamfilmen, säger Henke Lundqvist.

Läs mer: Henrik Lundqvist – mer schampokille än hockeymålvakt?

Head & Shoulders är uppenbarligen nöjd över Henrik Lundqvists medverkan – detta är det åttonde året han frontar bolaget.

– Det är helt klart Vezina-klass på Henkes skådespel. Att han även bidrar med egna kreativa idéer och repliker gör mitt jobb mycket enklare, säger Callum Wood, varumärkesansvarig för Head & Shoulders.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.