Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Högskoleprovguiden låser in guldbiljett i kassaskåp på Sergels torg

Publicerad: 13 januari 2021, 10:35

Kassaskåpet står nu på Sergels torg under några dagar.

Foto: Press

Den som listar ut rätt sifferkombination kan förvänta sig hjälp med högskoleprovet tills hen kommer in på sin drömutbildning. Det garanterar Högskoleprovsguiden, som står bakom kampanjen som nu syns i centrala Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Kampanj

Förra året frös Höskoleprovsguiden, som utbildar studenter inför högskoleprovet, in en guldbiljett till en drömutbildning i ett 900 kilo tungt isblock och placerade det på Odenplan i Stockholm. 

Med guldbiljetten garanteras den som får tag i den hjälpen att nå sitt önskade resultat i högskoleprovet, och därmed en förmodad entré till sin drömutbildning. 

Även i år har företaget gömt en guldbiljett i Stockholm. Denna gång har ett kassaskåp i guld placerats på Sergels torg. För att öppna kassaskåpet måste rätt sifferkombination slås in, som i sin tur fås fram genom sex kluriga uppgifter från högskoleprovet. 

En motsvarande digital utmaning kommer att gå att ta del av, för den som inte kan eller vill ta sig till Sergels torg. 

Enligt ett pressmeddelande från Höskoleprovguiden är intresset för vårens högskoleprov rekordstort, efter ett inställt prov under våren samt kraftigt begränsat prov under hösten. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Kampanj

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.