onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Hotels.com lanserar hotellsviter där fans kan kolla CL-finalen i fred tillsammans med fotbollslegendar

Publicerad: 11 maj 2021, 09:50

Hotels.com samarbetar med fotbollsikonen Eric Cantona för att lansera tio ”Stör ej sviter”. Sviterna är speciellt utformade för fotbollsfans som drömmer om att se den kommande Champions League-finalen, ostört.


En ny undersökning med 6 000 svarande fotbollsfans visade att en tredjedel inte haft minst 30 minuter oavbruten ”egentid” per dag under pandemin på grund av de nuvarande restriktionerna. Den genomsnittliga svenskan önskar att de hade ytterligare 130 minuter för sig själva dagligen. Eftersom fyra av fem (81 procent) önskar att de kunde fly undan för en kväll ensamma lanserar Hotels.com, som är officiell resepartner för UEFA Champions League tillflyktsorter för fotbollsfans. I samarbetat med nio hotell i Europa kan fotbollsfans njuta av finalen 29 maj 2021.

”Stör ej sviterna” har förberetts så att gäster kan koppla av i en morgonrock, i avskildhet och njuta av finalen i ett rum utrustat med enorma tv-apparater och king size-sängar.

Varje bokning gör att gäster får tillgång till room-service både före matchen och i halvtid till ett värde av 1000 kronor för att säkerställa att mat och dryck ligger till hands. Alla besökare kommer får också en lyxig goodiebag fylld med godsaker såsom en ”Stör ej”-skylt skapad av Eric Cantona, en morgonrock, tofflor, en ögonmask för en före-matchen-tupplur och toalettartiklar i ministorlek för ett efter-matchen-bad, samt fotbollshalsdukar, röda och gula kort och en mini UEFA Champions League-trofé, allt för att garantera en otrolig vistelse och minnesvärd upplevelse.

En gäst får möjligheten att tillbringa sin tillflyktskväll med Eric Cantona. Fotbollslegandaren kommer att agera hotell-butler för natten och noggrant förbereda rummet och diskutera taktik under matchen.

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.


Svitarna finns i Manchester, London, Burton, Liverpool, Paris, Marseille, Stockholm, Oslo och Madrid. Finalen spelas den 29 maj i Istanbul. 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev