Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Hundarna sköter snacket i First Vets nya USA-kampanj – FLX bakom filmerna

Publicerad: 1 juni 2021, 12:12

En integrerad reklamkampanj där talande hundar berättar om fördelarna med digitala veterinärbesök ska lansera svenska FirstVet i USA.


Ämnen i artikeln:

FLX

Den nya kampanjen är framtagen av FirstVets marknadsavdelning tillsammans med FLX. Marknadschefen Rebecca Crusoe bedömer efterfrågan som hög för bolaget som grundades 2016. Casen i kampanjen bygger på data insamlad från tiotusentals videomöten mellan djurägare och veterinärer. 

– I vår kampanj utbildar vi amerikanska djurägare om anledningar att vända sig till en videoveterinär för en första bedömning och vi gör det med både professionalitet och humor, säger hon i en kommentar. 

Reklamfilmen kommer gå integrerat i online-tv och sociala medier i USA med start i början av juni. En anpassad variant kommer även visas hemma i Sverige under sommaren.

– Det var en rolig utmaning att skapa en film som fungerar lika bra på två relativt olika marknader. Vi behövde vara tydliga och informativa för den amerikanska marknaden. Samtidigt fick det inte kännas övertydligt för svenska tittare. Kombinationen humor och söta hundar får fram informationen på ett härligt sätt som jag tror kommer att gå hem hos djurägare världen över, kommenterar Klara Magneteg, regissör på FLX.

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Arbetsgrupp

FirstVet:

Rebecca Crusoe, Chief Marketing Officer

Gabriel Corredor, Country Manager US

Josefin Grip, Marketing Lead Sverige

Justin Melia, Marketing Lead US

My Olsson, Designer

Julia Westerberg, Producer


FLX

Klara Magneteg, Regissör FLX

Johan Gabous, Exekutiv producent FLX

Therese Pettersson, Head of Commercial & Branded content

Signe Falk, Producent

Nilas Lindgren, Produktionsledare

 

Ämnen i artikeln:

FLX

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.