Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

IKEA:s julkampanj gör upp med hemskammen

Publicerad: 11 november 2019, 10:25

Har du ett rörigt hem? Får du ofta höra det? Titta på Mothers första julkampanj för IKEA i Storbritannien och få inspiration.


Ämnen i artikeln:

Mother LondonIkea

 

Den japanska organisationskonsulten Marie Condo svepte in som en ångvält i folks medvetande förra året genom Netflix-serien ”Tidying up with Marie Kondo” om hur du organiserar ditt hem och förändrar ditt liv på kuppen.

I förra veckan lanserade IKEA sin första julkampanj för den brittiska marknaden, framtagen av Mother valde man att gå bortom de generiska uttrycken och pekoralerna för att i stället ta ett grepp om fenomenet hemskam.

I filmen får vi följa ett par som får ett sms som påminner dem om att det väntas gäster till middagen, i deras röriga lägenhet. Olycka typer av memorabilia  får liv och påbörjar en grime-attack mot parets hem framtagen av artisten MC D Double E. I slutet av filmen tystas kritikerna genom de klagande föremålen slängs ned i IKEA:s förvaringsmöbler och hemmet fräschas upp med nya IKEA-produkter.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mother LondonIkea

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.