Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Individuell skönhet i fokus i Kicks reklamkampanj

Publicerad: 20 september 2021, 08:23

Med avstamp i plattformen ”More of You” lanserar Kicks en ny reklamkampanj. Medverkar gör bland annat Marie Göranzon och Peg Parnevik, men också Kicks kunder.


Ämnen i artikeln:

KicksB-Reel

Varumärkesplattformen ”More of you” lanserar tillsammans med B-Reel ett antal porträttfilmer om skönhet. Såväl kändisar, som Peg Parnevik och Marie Göranzon, som Kicks egna anställda och kunder medverkar i filmerna.

– Filmerna tar avstamp i vår varumärkesplattform More of You och genom de olika porträtten får vi möjlighet att förstärka vårt budskap. Vi vill visa att skönhet är så mycket mer än yta och förlegade ideal, att skönhet är personlig och att alla har en röst hur man uppfattar sin individuella skönhet, säger Helena Bengtson, Brand & Marketing Manager på Kicks, i ett pressmeddelande.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

I en tidigare version av artikeln stod det att Kicks samarbetar med B-Reel Films. Det stämmer inte, det är det separata systerbolaget B-Reel som har varit Kicks kreativa byråpartner inför denna kampanj.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

KicksB-Reel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.