onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Influencer-kampanj med Margaux Dietz ska ta Jotex ut i Europa

Publicerad: 13 april 2022, 10:04

Jotex lanserar europeisk influencer marketing-kampanj.

Foto: Pressbild

Jotex ska ta hjälp av influencer marketing-byrån INC. Society för att växa i Europa. I en vårkampanj samarbetar de med fyra europeiska influencers för att driva tillväxt på kontinenten.

Ämnen i artikeln:

Margaux DietzInfluencer marketingPatriksson Communication

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Det är med Patriksson Groups influencer marketing-plattform INC. Society som textil- och inredningsföretaget lanserar sin europeiska satsning. I vårkampanjen ”Sorry I’m busy today”, har INC. Society skapat samarbeten med profiler från fyra europeiska marknader för både kreatörernas och Jotex egna kanaler. 

Bland annat medverkar Margaux Dietz, den tyska influencern tyska Caro Daur, nederländska Amaka Hamelijnck och norska Janka Pollani

– INC. Society har presenterat ett träffsäkert urval av kreatörer som både delar Jotex värderingar och kan leverera resultat enligt uppsatta KPI:er. Dessutom har kampanjprocessen effektiviserats, vi har sparat nästan åttio procent av nedlagd tid för egen del, vilket vi är mycket imponerade av, säger Emelie Karlsson, PR & Social Media Manager Jotex. 

Influencer markeing-plattformen har i dagsläget ungefär 800 profilen anslutna till sig.

– INC. Society är både ett strategiskt komplement för våra byråkunder och en influencer  marketing-maskin, som förutom att den kapar värdefull tid, ger bättre träffsäkerhet i och analys av kampanjinvesteringar. Med Jotex spetsar vi nu ett redan starkt samarbete med datadrivna metoder för att skapa omedelbara och tydliga värden, säger Jesper Kling vd för Patriksson Group.

LÄS OCKSÅ: Kampanj från krigshärjade Ukraina: ”Vår största export är mod” 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev