onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Inredningsdesignern Marie Olsson Nylander ger nytt liv åt utrivna köksdelar i kampanj för Stockholm Gas

Publicerad: 6 maj 2021, 11:44

Stockholm Gas och Marie Olsson Nylander skapar Det Återfunna Köket

Marie Olsson Nylander, inredningsdesigner och stylist från SVT-programmet Husdrömmar Sicilien, använder delar från kök som blivit utslängda i renoveringar till ett innovativt kök. Kampanjen ska visa att det vackra och funktionella fortfarande finns i det gamla.

Ämnen i artikeln:

Nord DDB

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I samband med renoveringar slänger bostadsköparna ofta ut delar av köket från sitt nya hem, ibland helt i onödan, eftersom det gamla köket ofta är fullt fungerande. Stockholm Gas bestämde sig för att bygga Sveriges modernaste biogaskök – helt och hållet uppbyggt av just utrivna köksdelar. Tillsammans med inredningsdesignern och stylisten Marie Olsson Nylander har de pusslat ihop och restaurerat bortslängda pärlor och skapat ett unikt kök som ska visa att biogas har en plats i moderna hem.

– Att återanvända, restaurera och ge nytt liv till saker vi redan har blir mer och mer självklart i den moderna bostaden. Det är ett hållbart sätt att skapa ett unikt och innovativt hem, där attiraljer både fyller sin funktion och är vackra att titta på, kommenterar Marie Olsson Nylander, inredningsdesigner och stylist.

Från och med den 26:e april till och med den 7:e maj kommer restaurerade och återanvända delar som användes för att sätta ihop köket att ges tillbaka till stockholmarna. Delarna kommer att publiceras på Stockholm Gas Instagram.

Kampanjen är framtagen av Nord DDB och kommer i vår att synas främst i digitala kanaler supportad av OOH och print-annonsering.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev