Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Jakten på den perfekt semestern i Julas sommarkampanj

Publicerad: 19 maj 2022, 10:21

Snart kommer sommaren och den brukar fyllas av projekt som visas upp på sociala medier. Det är utgångspunkten i Julas sommarkampanj.


Ämnen i artikeln:

JulaGarbergsNyheter

Jula belönades på 100-wattaren med en av de mest eftertraktade utmärkelserna – 100 watt i kategorin långsiktigt. Priset delas ut till en annonsör som under flera år använt sitt koncept till en positiv förflyttning för både varumärket och affären, och det har onekligen ”Inget kan stoppa dig nu” gjort. Nu kommer sommarkampanjen i konceptet.

I kampanjfilmen möter vi ett par som lägger ut mängder av selfies på sin fartfyllda semester, med såväl hemmafix som paddling och poolhäng. Men egentligen befinner de sig på Julas varuhus...

– Idén är naturligtvis att berätta att Jula har allt för sommaren men samtidigt bjuda på en kärleksfull och förhoppningsvis igenkännande blinkning till alla bilder på ”den perfekta semestern” som vi nog alla kanske både lägger upp och möts av i sociala kanaler. Vi lägger inga värderingar i det utan hoppas bjuda på ett skratt och hylla alla former av kreativitet för att människor ska göra just sina sommardrömmar till verklighet, säger Jonas Järrenfors, marketing director på Jula.

Kampanjen är gjord tillsammans med byråpartnern Garbergs, har det klassiska Jula-soundtracket, och kommer synas i Sverige och Norge i tv, digitala kanaler, egna kanaler och givetvis höras på radio.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Jula

Marketing Director: Jonas Järrenfors

Marketing Manager: Silje Ekeberg Falk

 

Garbergs

Projektledare/strateg: Joakim Landin

Produktionsledare/byråproducent: Malin Boustedt

AD: Martin Baude

Copy: Johan van der Schoot

Formgivare: Rasmus Asp

Motion graphics: Najeb Albakar

 

Regi: Traktor

Produktionsbolag: Giants&Toys

Producent: Konrad Patocs

Executiv producent: Christian Rehnfors

 

Musik: Crille Olsson

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

JulaGarbergsNyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.